Kiszel Tünde Barbie-nak öltözött új naptárfotóján! Mutatjuk tetőtől-talpig, milyen káprázatosan néz ki!

Kiszel Tünde naptárjai mára legendássá váltak. Dacára annak, hogy több évtizede ad ki kalendáriumokat minden évben, a rajongók még mindig nem untak rá.

Minden esztendőben más és más képek jelennek meg Tündéről a különböző hónapok mellett.

Kiszel Tündétől nem áll távol a fotózás világa, hiszen pályafutását fotómodellként kezdte, még gimnazista volt, amikor egy neves fotóművész felfedezte. Magazinok címoldalára, kártyanaptárakra, képeslapokra, poszterekre kerültek a fotói.

Ezt követően újságíróként helyezkedett el, előbb a nyomtatott sajtóban jelentek meg cikkei, rendszeresen publikált a Kiskegyed, Reform, Vasárnapi Hírek, Népszava, Esti Hírlap, Aktuell, Őnagysága, Ármány és szerelem, Képes Európa című lapokba.

Ezután a televízióban tűnt fel, több műsorban is készített sztárriportokat. Gyakorlatot szerzett a televíziós műhelymunka területén, a téma felvetésétől a szerkesztésen és a vágáson át egészen a műsorvezetésig.

Mégis, legtöbbeknek talán a naptár az, ami legelőször beugrik Kiszel Tünde nevének hallatán.

Tavaly év végén került sor Kiszel Tünde 2022-es naptárjának a bemutatója, ami a műsorvezető beszámolója szerint remekül sikerült. Így írt erről közösségi oldalán:

“Nagyon jól sikerült a 2022-es falinaptáram bemutatója! Számtalan kedves Rajongóm eljött a dedikálásra! Kígyózó sorok voltak!

A fiatalok nagyon kedvesek és tisztelettudóak voltak! Rengeteg közös fotót készítettünk! Csodálatos, felejthetetlen este volt” – osztotta meg a részleteket Kiszel Tünde.

Már a 2024-es naptár is elkészült, a jövő éveben Tünde különböző mesehősök, Disney-figurák bőrébe bújik. Így néz ki Barbie-ként! Neked hogy tetszik?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kiszel Tünde Instagram oldala)