Kitálalt az egyik legszebb valóságshow-hősnő: Meggyes Dávid őt is félreérthetetlen üzenetekkel bombázta

Mi is hírt adtunk róla, hogy a TV2 Ázsia Expressz című műsorának győztes párja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítottak.

Egészen pontosan Dávid otthagyta Grétát, ezt mindketten megerősítették. Dávid azt is elárulta, hogy van valakije.

Természetesen rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon ki lehet Meggyes Dávid új szerelme.

A bulvárlapok nagy valószínűséggel ki is derítették az igazságot: ha kíváncsi vagy, ki az a gyönyörű táncosnő, akivel együtt van most Dávid, IDE KATTINTVA megtudhatod.

Ráadásul úgy tűnik, sorra dőlnek ki a “korábbi csontvázak” a szekrényből. Megszólalt ugyanis a Love Island egyik korábbi versenyzője, Turi Xénia is.

Xéniát sokan az egyik legszebb valóságshow-hősnőnek tartják. Ő a következőket mondta Meggyes Dávidról a Story magazinnak:

„Dávid Grétivel való kapcsolata előtt és a házassága alatt is félreérthetetlen üzenetekkel bombázott, de én mindig leráztam, mert tudtam, hogy házas, és egyébként is furcsa stílusa van, egyáltalán nem jön be.

Összevissza irkál mindenkinek, tudomásom szerint tizenkét vasat tartott a tűzben, és ki tudja, még hány nőt szédített.

Szegény Gréti most szembesült mindennel, amit a férje az elmúlt években elkövetett ellene, pedig én már a legelején jeleztem neki, hogy jobb, ha szemmel tartja Dávidot, mert nem bír magával.

Akkor egy letiltást kaptam cserébe, de mint kiderült, az is a férje műve volt, gondolom, így akart elhallgattatni. Nem sikerült” – nyilatkozta Turi Xénia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Xénia Turi (@turi_xenia) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Meggyes Dávid Instagram oldala)