Könnyekkel szemében árulta el Mazsi, mit tett a kis Emmával: “teljesen bezártam és a kislányomat…”

Berki Mazsi körül újra nagy a felhajtás az elmúlt hetekben, és erről nem kizárólag ő maga tehet.

Nemrég kiderült, hogy már hónapok óta együtt él jelenlegi párjával.

Hogy melyik városba költözött, és hogyan telnek a napjai a dúsgazdag vállalkozó társaságában, ide kattintva tudhatod meg.

Majd egy parapszichológus közölte, hogy néha férje, Berki Krisztián megrázó üzenetet küldött Mazsi számára.

Hogy pontosan mi volt az a megdöbbentő dolog, amit a parapszichológus szerint Krisztián mondani szeretett volna Mazsinak, ide kattintva tudhatod meg.

Most pedig Mazsi a TV2 stúdiójában vendégeskedett, ahol őszintén beszélt életének elmúlt időszakáról.

Így vallott kislányával való különleges kapcsolatáról: “Az az igazság, hogy egy évvel ezelőtt én teljesen bezártam, és a kislányomat is egy kicsit e körön kívül kívül helyeztem.

Egy burokban kezdtem el élni. Nyilvánvalóan ez egy védekező reflex volt, hogy ne tudjak még nagyobb fájdalmat átélni.

Kilenc-tíz hónap után jutottam el arra a szintre a kislányommal, hogy be tudtam őt teljesen engedni magamhoz” – kezdte az influenszer, majd így folytatta:

“Most pedig egy olyan különleges és szoros viszony van kettőnk között – valószínűleg közrejátszik a korára jellemző szeparációs szorongás is – szóval most egy olyan csodálatos kort élünk meg és olyan fejlődésen megy keresztül, ami rengeteg energiát ad és feltölt. De azt is megmondom őszintén, hogy útkeresésben vagyok a mai napig is.

Most próbálom kitaposni az utamat, merre tovább, hogy lenne a jó… és nem mindig találom a helyemet. Nagyon magabiztos nőnek látszódom, de azért ez nincs mindig van így. Keresem a helyem a világban” – árulta el Mazsi.

Itt megnézheted a teljes beszélgetést:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!