Kunovics Katinka megmutatta sármos pasiját, akivel egy társkeresőn jött össze

Kunovics Katinka, a Romantic együttes énekesnője végre boldog párja, Zoli mellett.

Katinka azt is elmesélte, hogy megismerkedésük kalandos volt, ugyanis egy társkeresőn találtak egymásra.

Túl a negyvenen találkoztak, a férfi is elvált, van egy tizenegy éves lánya. Ennyi csalódás után mindketten tudták, mit várnak el egy kapcsolattól.

“Ilyenkor már megvannak a rigolyák, megszokások, amiket az ember elfogad a másikban, vagy kicsit alakít rajta.

Nekünk bár voltak és vannak vitáink, ez ment, nem kellett idomítanunk egymást, hamar összecsiszolódtunk” – mesélte Katinka a Story magazinnak.

Hamar össze is költöztek, kibéreltek egy családi házat, majd fél év múlva rájöttek, hogy nem nekik való, ezért visszaköltöztek a lakásba, ahol most Katinka kislányával élnek hármasban, illetve olykor négyesben, mert Zoli fia gyakran van náluk.

Közös gyermeket nem terveznek, Katinka azt is elárulta, miért: “Én 44 vagyok, ő 45 éves, kiöregedtünk a babázásból, és biológiailag sem lenn túl biztonságos, ha teherbe esnék. Nincs ebben vita köztünk” – mesélte a lapnak.

Az esküvő elől azonban egyikőjük sem zárkózik el. Noha lánykérés egyelőre még nem történt, szóba került már köztük az, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat.

“Zoli olt házas, én még nem, és nem adtam fel, sőt vágyom rá, hogy felvegyem a menyasszonyi ruhát. persze nem habos-babosat, egy szép elegánsat” – mondta Kunovics Katinka.

A Story magazinban még több érdekességet olvashatsz a párról. Íme Katinka és Zoli:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kunovics Katinka Instagram oldala)