L.L. Junior felesége nagyon kiakadt férjére: “Én most felállok és kimegyek!”

Október 18-án, hétfőn indul az RTL Klub Nyerő Páros című közkedvelt show-jának legújabb évada. Már azt is tudni lehet, kik lesznek az idei széria versenyzői:

Nádai Anikó műsorvezető és párja, Hajmásy Péter marketing menedzser; LL Junior, azaz Lesi László Csaba zenész, dalszerző és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga művészeti titkárságvezető; Pataki Zita, az RTL Klub meteorológiai hírszerkesztője, kommunikációs tréner és férje, Szárnyas Attila informatikus, asztalos.

Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő, üzletember férjével, Szabó Andrással, Csutival; Kárpáti Rebeka műsorvezető, szépségkirálynő fodrászként dolgozó párjával, Frohner Ferenccel;

Molnár Gusztáv színész kedvesével, Fazekas Vivien közgazdász és műkörömépítővel; Somfai Péter kétszeres Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó és felesége, a vívóedző Somfai Krisztina; Kamarás Norbi, az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, Kármán Odettel versenyez, aki egy sorozatban is partnere volt.

Már el is készült néhány beharangozó videó, ezek egyikében L.L. Junior és felesége, Kinga válaszol néhány eldöntendő kérdésre. Amikor a “Vele vagy Nélküle” kérdéshez érnek, Kinga a Vele, Junior a Nélküle válasz mellet dönt. Itt láthatod, mi történt ezt követően:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!