Lajcsi ügyvédje borította a bilit: kínos helyzetbe csöppent Galambos a börtönben

Immár több mint három hete börtönben van Galambos Lajos, és nyilván nem ez élete legszebb időszaka.

Nem meglepő, hogy a mulatós zenész és trombitás minden követ megmozgat, hogy kijusson a rácsok mögül.

Legutóbb egy sürgős és meglepő kérelmet írt a börtön vezetőinek, hogy mi áll benne, ide kattintva kiderül.

Csontos Zsolt, Lagzi Lajcsi ügyvédje közben beszámolt arról, milyen kínos helyzetbe csöppent a trombitás a börtönben. Rögtön a börtön hierarchikus rendszerében találta magát!

„Egyedül kell megtalálnia, kiharcolnia a helyét a börtönhierarchiában. A börtönélet a megszokottól nagyban eltérő, teljesen más világ” – kezdte az ügyvéd a beszámolót a Star magazinnak, majd így folytatta:

“Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, de köztudottan intelligens emberről beszélünk, aki kiválóan kommunikál, így biztos vagyok abban, hogy képes idomulni, és mindenkivel megtalálja a közös hangot a közeljövőben” – közölte az ügyvéd, aki elárulta, hogy kezelik Lajcsit a börtönben a büntetés-végrehatjtásban dolgozók:

“A börtön dolgozói ugyanúgy bánnak a zenésszel, emberségesen és tisztességesen, mint bárki mással. Eddig kizárólag pozitívan tudnak véleményt alkotni a büntetés-végrehajtás munkatársairól” – hangsúlyozta, majd elmondta: Galambos telefonon és levélben tartja szeretteivel a kapcsolatot

“Hetente ötven percet telefonálhat – ez a szabály. Való igaz, hogy alapvetően kevés időről beszélünk, de levélben szintén tarthatja a kontaktust a börtön falain kívül élő szeretteivel.

A telefonbeszélgetéseit és a leveleit is ellenőrizhetik, ez ellen semmit sem tehetünk, minden bebörtönzött esetében ugyanígy járnak el.

Természetesen csak azokkal léphet kapcsolatba, akiket előzetesen megjelölt kapcsolattartókként. Ha ezt ő, vagy bárki más megpróbálná kijátszani, annak komoly következményei lehetnek” – mondta az ügyvéd.

A Fókusz riportjában sokkal többen is megtudhatsz Lajcsi ügyéről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!