Lang Györgyi az utolsó interjújában is vicces volt: így vallott betegségéről

Alig egy hónappal ezelőtt készült Lang Györgyivel az utolsó interjú, ahol az énekesnő jókedvű és vicces volt.

Noha a beszéd még a sztrók miatt nehezen ment neki, ez őt nem zavarta, sőt.

Az énekesnő egyébként is tele volt elképzelésekkel, ha kíváncsi vagy rá, mit tervezett halála előtt, ide kattintva kiderül.

A Falusi Mariannal közös interjúból is látszik, hogy Györgyi betegen sem vesztette el humorérzékét, sztrókját például így kommentálta:

Korábban sokszor előfordult, hogy az interjúkon kissé túl sokat beszélt, és elmondása szerint ezért kapott sztrókot, hogy az ő szavaival élve: “bekussoljon”.

Ekkor Falusi Mariann vette át a szót: “Most én beszélek, viszont a Györgyi… Egyrészt mindent pontosan tud, mindenben tud segíteni, és kihozni a pontos dátumokat, szereplőket, meg hát egyszer-egyszer amikor megszólal nagyon lehet röhögni. Úgyhogy ez szerintem így tök jó” – hangsúlyozta.

Ezután Lang Györgyi arra a kérdésre, hogy érzi magát, így válaszolt: “Remekül. Most már lehet beszélni velem folyamatosan”.

Majd hozzátette: élvezi, hogy tud beszélni. Ezután kifejtette, hogy úgy véli, a sztrók azért is jelentkezhetett nála, mert előtte nagyképű volt.

Mindent jobban tudtam, ezt le kellett valahol stopolni” – közölte Györgyi, hozzátéve, hogy egy leckeként tekint a betegségére.

Íme az énekesnő utolsó interjúja:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!