Levágatta hosszú, szőke haját Wolf Kati: teljesen megújult a friss fotókon, a kommentelők imádják a változást

Wolf Kati még gyerekként, 1981-ben vált ismertté, amikor elénekelte a Vuk című rajzfilm főcímdalát, az eredeti, Maros Gábor által előadott szerzemény nyomán.

Édesapja Wolf Péter Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, aki olyan előadóknak írt dalokat, mint például a Kossuth-díjas Kovács Kati.

2010-ben elindult az X-Faktor című tehetségkutató műsorban. Az X-Faktor hetedik élő show-jában Keresztes Ildikó és Geszti Péter Wolf Katit, míg Nagy Feró és Malek Miklós Takács Nikolast küldte volna haza.

Mivel patthelyzet alakult ki a zsűriben, a nézői szavazatok alapján döntöttek a továbbjutókról, így az élő műsorban Wolf Katinak búcsúznia kellett a versenytől. Geszti Péter – akinek köszönhetően döntetlen helyzet alakult ki – ígéretet tett az énekesnőnek, hogy kárpótlásul írni fog neki egy dalt.

A versenyt nem, az országos hírnevet viszont megnyerte magának. Geszti Péter – ígéretének eleget téve – Kati kiesése után írt egy dalt neki, melynek zenéjét a Rácz Gergő–Rakonczai Viktor páros szerezte.

A Szerelem, miért múlsz? hamar népszerű lett a hazai könnyűzenei körökben. A dal a hazai rádiók egyik legtöbbet játszott Wolf Kati száma lett.

2019-ben a MAHASZ összesítése alapján a Szerelem, miért múlsz? című dala az évtized dala lett.

Wolf Katit az elmúlt 10 évben végig hosszú, szőke hajjal láthattuk, ami már szinte a védjegyévé vált. Most azonban az énekesnő elérkezettnek látta az időt a változáshoz.

Jócskán vágatott hajából, az eredményről készült fotókat pedig közösségi oldalán mutatta meg. A hozzászólók többségének nagyon tetszik az új frizura:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wolf Kati (@wolfkatiofficial) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Wolf Kati Instagram oldala)