Mazsi drámai döntést hozott, videóban jelentette be: Magánéletével nem szerepel többé a…

Sokan várták már a szombat estét Mazsi rajongói közül. Arra voltak kíváncsiak, hogy Berki Krisztián özvegye vajon hogy fog teljesíteni a Dancing With The Starsban.

Nos, nekik csalódniuk kellett, a végeredményben legalább is mindenképpen, hiszen Berki Mazsi és Rubint Réka kapta a két legkevesebb szavazatot.

Végül kettejük közül Mazsi jutott tovább. Sokan úgy vélik, hogy az özvegy mindent megtett, többen azonban ki voltak akadva Mazsi mélyen kivágott ruhája láttán.

Ha kíváncsi vagy, hogy az özvegy milyen merész öltözékben lépett színpadra, ide kattintva megnézheted.

Mazsi a TV2-nek nyilatkozott arról, mit jelent számára a táncos showműsor: “Ez a műsor számomra egy terápia, ahol a lelkemet, a szívemet a tánccal együtt fogom gyógyítani.

Mióta beléptem a táncterembe, hatalmas változás történt az életemben minden téren. Nagyon nehéz új életet kezdeni, levetkőzni magunkról azt, amilyen ruhát, szerepet ránk öltöttek.

Hoztam egy döntést, hogy a magánéletemet a jövőben soha nem fogom kiteregetni. A múlt az a múlt, megtörtént.

Azt gondolom, hogy a műsorban talán idővel az emberek, ha szeretnének, elkezdenek majd látni engem, hogy milyen is vagyok én valójában.

És vagy szeretnek, vagy nem” – árulta el a videóban Mazsi. Neked mi a véleményed Mazsi döntéséről? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!