Mazsi elment dolgozni! Meglepő, milyen munkát vállalt! A kamerák előtt vallotta be:

Berki Mazsi jobb formában van, mint valaha. Január óta diétázik és edzeni jár. Azt meséli, utoljára középiskolás korában volt ennyi kiló.

Mazsi életében egymást érik a változások: tavaly Székesfehérvárra költözött a párjához és azt meséli, nagyon jól működik náluk a mozaikcsalád.

Most azonban újabb változás elé néz, az influenszerkedés ugyanis nem elégíti ki teljesen, így új munkát vállalt.

Így mesélt erről az RTL Reggeli című műsorában: “Az Instagramon szoktam promotálni termékeket. Ez nagyon jó kis hobbimunka, de engem nem elégít ki maximálisan, úgyhogy most elkezdtem dolgozni egy fuvarozó cégben.

Belevetem magam a munkába, hogy megtornáztassam az agyamat. Közgazdász vagyok és nagyon szeretek gondolkodni – árulta el.

Mazsi a műsorban beszélt arról is, hogy több mint egy éve alkot egy párt új párjával, nemrégiben pedig elszöktek egy kicsit Horvátországba évfordulót ünnepelni a gyerekek nélkül.

“Ha van egy pár, akik nem váltak el, de együtt nevelik a gyereket, szerintem abban az esetben is nagyon fontos, hogy szakítsunk arra időt, hogy kettesben legyünk, mert amikor ott van a gyerek, az nem olyan.

Sokan ezt elhibázzák, hogy csak a gyerek körül forog minden. Hála Istennek, nekünk van rá lehetőségünk, hogy meg tudunk szökni” – hangsúlyozta Mazsi.

Itt te is megnézheted az interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!