Medveczky Ilona balesetet okozott autójával: meglepő, mit tett rögtön azután, hogy látta a kárt

Noha Medveczky Ilona már 80 éves is elmúlt, még mindig kiváló sofőrnek tartja magát.

Halhatatlanok Társulatába is beválasztott művésznőnek elképesztő rutinja van autóvezetésben, mégis megtörtént a baj.

Ilona a Lukács Fürdőhöz érkezett kezelésre, és épp elhagyni készült a terepet autójával, ám az sajnos nem ment könnyedén.

A Borsnak elmondta, hogy történt a baleset: “Egy borzasztó hosszú gépjármű állt mellém, ami miatt egyszerűen nem tudtam kikanyarodni. Én már szinte az egész világot végig vezettem, és úgy gondolom, megfelelő rutint szereztem.

Ahhoz, hogy el tudjam hagyni a helyszínt, hiába próbáltam előre-hátra piciket irányítani az autót, százszor is megpróbáltam kiállni, de sajnos nem sikerült sérülés nélkül. Annyira lassú mozdulatokkal csináltam, hogy nem is vettem észre, közben nekimentem a másik oldalon parkoló autónak.

Nem túlzok, de csak 1-2 milliméter vastagságban, nagyjából 15 centiméteren meghúztam egy szép nagy fekete autót” – kezdte Ilona, aki nem akarta cserbenhagyni a megkárosított autóst, ezért meglepő dologra szánta el magát:

“Borzasztóan bántott a dolog, ezért rögtön nyúltam a tollért és egy papírért, melyre leírtam, hogy ki vagyok, mi történt, elnézésért esedeztem, megadtam a telefonszámomat is, és azt kértem, hogy hívjon fel, tisztázzuk ezt az ügyet” – mondta el a lapnak a táncművész.

A hívás nem is maradt el, azonban nem az történt, amire Ilona számított:

“Vártam az illető hívását, de meglepődtem, amikor a férfi fölhívott. Nagyon kedves volt, mert még ő vigasztalt engem. Mondta, hogy az autóján már sok hasonló sérülés van, ne csináljak ebből problémát” – árulta el Medveczky Ilona.

Íme egyik utolsó fellépése a tévében:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!