Meg Ryan arca egészen gumiszerű lett a plasztikától: mostani képein csak árnyéka önmagának

Meg Ryan eredetileg újságírónak készült, a New York-i egyetem publicisztikai szakára jelentkezett. Egyetemi évei alatt modellként kezdett el dolgozni.

A Vérbeli hajsza (1987) című vígjáték forgatásán ismerkedett meg Dennis Quaiddel, akivel aztán 1991-ben összeházasodott. Egy évre rá született meg kisfiuk.

Első filmes szerepe Candice Bergennel volt az 1981-es Gazdagok és híresek című filmben, s ezután döntött úgy, hogy az újságírás helyett inkább a színészetet választja.

Az 1983-as A téboly háza című filmje után jött a Top Gun (1986). A hírnevet az 1989-es Harry és Sally című film hozta meg számára, melyben főszerepet játszott Billy Crystallel.

Az 1990-es évektől, immár sikeres színésznőként játszott A szerelem hullámhosszán (1993), a Ha a férfi igazán szeret (1994), a Francia csók (1995), az Angyalok városa (1997), A szerelem hálójában (1998) és a Kate és Leopold (2001) című romantikus filmekben, két további Golden Globe-jelölést szerezve.

Meg Ryan 1961-ben született, tehát már 60 éves is elmúlt. Mostani képei alapján úgy tűnik, meggyűlik a baja az öregedéssel.

Nem nagyon tudja elfogadni a ráncokat, és a fotók alapján sejteni lehet, hogy számos plasztikai beavatkozáson van már túl.

Így nézett ki egykor és így fest most. A képpárokon jól megfigyelhető mostani természetellenes, gumiszerű arca:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!