Megszületett Berkiék kislánya: több váratlan helyzet is adódott

Csütörtök kora este tette közzé Berki Krisztián a közösségi oldalán, hogy elindultak feleségénél, Berki Renáta Mazsinál a fájások.

Innentől kezdve megkezdődött az élő közvetítés is, akik bekapcsolódtak azok a teljes vajúdást nyomon követhették. Az online közvetítés többször összeomlott, annyian voltak jelen egyszerre.

A kitartó nézők – akik befizették az 1490 Ft-ot – éjfél után láthatták, ahogy az orvosok úgy döntöttek, nem várnak tovább, császármetszéssel segítik világra a babát.

A csöppség egészségesen jött világra, 3200 grammal és 56 centiméterrel, és a Berki Emma nevet kapta.

Mikor a babát Berki Krisztián mellkasára helyezték, az izomceleb sírva fakadt, és a könnyeit nyelve ígérte meg újszülött kislányának, hogy egész életében vigyázni fog rá.

„A második kislányom. Nagyon vártam. Nagyon sok minden volt a fejemben. És annyira hős volt a Mazsi, és annyira hősök az anyák, akiktől ezt megkaphatjuk! Nagyon sok mindenre képtelenek vagyunk, mi, férfiak, csak a nők és az anyák.

Nekem ez az életpálya, úgy tűnik, hogy nőkkel vagyok körülvéve. Nekünk ez a történetünk, és a legkisebb Berkivel elindult a közös történetünk. Köszönöm mindenkinek, akik támogattak minket, akik segítenek minket” – mondta Berki Krisztián a közvetítés alatt, majd így folytatta:

“Mindenkinek jár a boldogság, és ennél nagyobb boldogság nem létezik. Becsüljük meg egymást, a kapcsolatainkat, és azt, aki valójában a társunk egy életen át.

A gyermekünk pedig egy felelősségteljes szolgálat, amíg ők velünk vannak. Megvédem mindentől és mindenkitől” – fogadkozott az immár kétszeres apuka.

Berki Krisztián természetesen köszöntet mondott az orvosoknak és a kórház teljes személyzetének is. Nem győzte hangsúlyozni, mekkora öröm számára, hogy Mazsival is lehet egy közös gyermekük.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagram oldala)