Olyan erőset mondott a versenyző Csobot Adélnak, hogy egyből eltátotta a száját

Mindig feltűnnek rendkívül eredeti figurák az X-Faktor válogatóin, ám a most szombati adás aztán valóban bővelkedett igazán különleges figurákban.

Az is rendhagyó dolog volt, hogy két freestyle-ozó versenyző kipróbálta magát, ráadásul mindkettő tovább is jutott. Azonban csak a férfi mentorok szavazatainak köszönhetően, Csobot Adélt ugyanis annyira nem győzték meg a produkciók.

A jelentkezők nagyon örültek, hogy legközelebb már a táborban bizonyíthatnak, ám kettejük közül a női rapper, Klaudia azért viccesen beszólt és odaszúrt Adélnak, amiért ő nemet mondott neki.

Közölte vele, hogy őt most utálja azért, mert nem juttatta tovább. Adél viszont egészen rendkívüli módon reagált erre. A meglepődöttségtől hatalmasra tátotta a száját, majd felpattant a szélből, és örömteli ujjongással közölte:

Klaudia az első versenyző, aki a szemébe mondta, hogy utálja őt. Adél hozzátette, hogy már nagyon várta ezt a pillanatot. Persze valószínű, hogy nem igazi utálatról van szó a versenyző részéről, inkább csak zrikálta Adélt.

Ezt erősíti az is, hogy Klaudia végül így búcsúzott az egyetlen női mentortól: “Csókollak!”

Arra azért kíváncsiak leszünk, hogy a táborban miként fog majd bizonyítani az itt látható két versenyző.

Itt te is megnézheted a nem mindennapi jelenetet és Adél őszinte meglepődését:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!