Olyat szólt be Gáspár Beának a takarítónő, hogy még Győzikébe is belé fagyott a szó

A Van életünk című műsor minden hétköznap 19:00-tól látható a LifeTV-n, az egyik szereplőpáros pedig nem más, mint Gáspár Bea és Győzike. 

A házaspár az adásban épp takarítónőt keresett, aki rendben tartaná otthonukat. Nagyon nem egyszerű azonban megbízható házvezetőnőt találni.

Győzike például a műsor egy korábbi részletében elárulta, volt olyan takarítónőjük, akit azért nem alkalmaznak, mert a hölgy halálosan szerelmes volt Győzike testvérébe, Gáspár Zsoltiba.

Győző pedig nehezen viselte, hogy nem ő, hanem öccse volt a takarítónő imádatának a tárgya. Azt, hogyan reagált Győzike, mikor mindez kiderült, IDE KATTINTVA láthatod.

Bea és Győző a műsor alább megtekinthető részletlében castingot tartottak, több jelentkezőt is meghallgattak a házvezetőnői állásra.

Az egyik hölgyet nem kellett félteni, alaposan kiosztotta a kanapén ülő Bea asszonyt, amikor az szerinte nem megfelelő módon szólt hozzá:

„Jelen pillanatban fordítva ül a lovon, és ráadásul fejjel lefelé.” – szólt oda Beának a jelentkező, aki láthatóan egy pillanatra lefagyott.

Sőt, még a nagy dumáiról ismert Győzike se nagyon tudott mit mondani, csak azt, hogy igaza van az állásra pályázónak.

Itt megnézheted, min robbant ki a vita, és hogyan reagáltak erre, majd egymás mondataira a szereplők:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!