Ördög Nóra kiszáll a TV2 egyik legnépszerűbb műsorából, már azt is bejelentették, ki kerül a helyére

Ördög Nóra minden kétséget kizáróan a TV2 egyik vezető arca. Számtalan műsorban szerepelt már eddig is, mióta átigazolt a csatornához az RTL Klubtól, és most is több párhuzamosan futó programban láthatják őt a nézők.

Természetesen mindez rengeteg feladatot ró Nórira, és ezek a tennivalók az utóbbi időben bizony kezdtek egyre jobban besűrűsödni. Éppen ezért Nóri, a csatornával egyetértésben nehéz, mégis szükséges döntésre szánta el magát:

“Az a helyzet, hogy én a TV2-től új feladatokat is kaptam, az Újratervezés pedig teljes embert kíván, és a családokat végig kell tudnunk kísérni ezen az úton, az élményprogramokon, ez tényleg egy olyan lelki folyamat, amibe mi is nagyon erősen bevonódunk. Ezt a kettőt valószínűleg nem tudnám összeegyeztetni, így aztán a csatornával arra a döntésre jutottunk, hogy visszaadjuk neked és egy új műsorvezetőtársnak ezt a lehetőséget” – mondta Ördög Nóri Stohl Andrásnak ebben a videóban.

Buci új műsorvezetőtársa pedig nem más lesz, mint Kárpáti Rebeka, akiben van egy kis drukk, mégis nagy megtiszteltetésnek tartja a feladatot, hiszen Ördög Nóra és Stohl András egyaránt a példaképe:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!