Otthagyja az Exatlont és a TV2-t Palik László: íme a bejelentés

Nagy szenzáció volt, amikor sok-sok évnyi szünet után 3 évvel ezelőtt Palik László újra visszatért a tévézéshez, és az Exatlon című műsor házigazdája lett a TV2-n.

303 epizódot követően azonban Palik László búcsút int a műsornak és a TV2-nek. Az elválás zökkenőmentes volt, Palik László és a TV2 Csoport programizgatója is megszólalt az ügyben:

“Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – közölte Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”– mondta Palik László.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)