Pataky Attila: “Lecikiznek, amikor földönkívüliekről beszélek, pedig már a NASA is elismerte, hogy…”

Pataky Attila mindig is híres volt arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét, és sarkos kijelentéseivel sokszor meg is osztja az embereket.

Az EDDA Frontembere most a Borsnak adott egy hosszabb interjút, amelyben részletesen beszélt arról, mit érzett tavaly ősszel, amikor elkapta a világjárványt:

“Amikor nagyon rosszul voltam, megkérdeztem a mesteremtől, Krisztiántól: Lehet, hogy tévedtek a látók és nem fogok 85 évig élni? Egy ponton azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége, elviselhetetlenül sok a fájdalom. Felhívtam a feleségem és azt mondtam: Orsika, lehet, hogy mennem kell. Azt válaszolta, hogy akik szeretnek, mind imádkoznak értem, nem hagyhatom itt őt és őket. Nyitva volt az időkapu, de Orsin kívül Krisztián is megerősített abban, maradnom kell” – elevenítette fel az élményeit Pataky.

Az énekes a földönkívüliekkel kapcsolatban megfogalmazott véleményéről is beszélt, ezzel kapcsolatban az alábbi gondolatokat osztotta meg:

“Évek óta kicsúfolnak, lecikiznek, amikor földönkívüliekről beszélek, pedig már a NASA is elismerte, hogy a naprendszerünkben is kb. 1250 bolygón lehet a miénkhez hasonló élet. Az univerzum nyüzsög az élettől. Csak el vagyunk zárva, egy fedő alatt tartanak minket” – mondta Pataky Attila.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Smagpix)