Pénzért bárki nézheti online Berki Krisztián feleségének szülését: ennyibe kerül

Bármelyik pillanatban megszülethet Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi közös gyermeke. Krisztiánnak már van egy lánya Hódi Pamelától, Natasa Zselyke, aki nemrég lett nyolc éves.

A most születendő baba is kislány lesz, így Berki Krisztiánból hamarosan kétszeresen is lányos apuka válik majd.

Krisztián és Mazsi azt már jóval korábban eldöntötték, hogy élőben szeretnék közvetíteni gyermekük születését.

“Hónapok óta különböző szülési videókkal álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségemnek ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera pedig nem zavaró senkinek.

Így mind a határon túli magyarok, mind pedig a magyarországi követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek” – nyilatkozta Berki Krisztián egy hónappal ezelőtt a Hot! magazinnak.

Miután Mazsi már mindenórás terhes, Berki Krisztián az alábbi bejegyzést tette ki közösségi oldalára:

Kedves követőink! Minden létező social médiás platformunkon időben értesítünk benneteket amikor is elindul a #legkisebbberki világra jövetele.

A #legkisebbberki világrajövetele az élő stream a: www.teleport.hu oldalán lesz nyomon követhető bárki számára. Már most tudtok regisztrálni / előregisztrálni – írja közösségi oldalán Berki Krisztián. A nagy eseményt akkor követhetik majd az interneten rajongóik, ha kifizetik az 1490 forintos díjat.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!