Schobert Norbi 50. szülinapjára olyan csodás luxusautót kapott Rubint Rékától, hogy térdre rogyott és sírt: videón a járgány

Schobert Norbi néhány héttel ezelőtt lett 50 éves. Felesége, Rubint Réka természetesen mindenképpen nagyon emlékezetessé szerette volna tenni a kerek évfordulót, ezért hónapokig készült a tökéletes szülinapi meglepetésre:

“Minden kisfiú szereti az autókat… amikor Férfivá érnek, ez a szeretet rajongássá válik. Vannak, akiknek matchbox gyűjteményük is van… Ilyen az én Szerelmem is! Imádja az igazán szép és különleges autókat… és amikor jobban szeretsz valakit Önmagadnál, akkor az álmait valóra váltod” – írta közösségi oldalán Rubint Réka.

Egy másik posztban egy több mint három perces videóval mutatta be, mennyit készült arra, hogy Norbi ajándéka minden szempontból maradandó legyen:

“Küldetés teljesítve. 1 éve készültem erre a meglepetésre… minden perce, pillanata, telis-tele volt izgalommal… szerelemmel és szeretettel… és Yesss! Sikerült. Feledhetetlen pillanatot és élményt adni egy olyan embernek, akit 20 éve mindennél jobban szeretek… a legnagyobb boldogság Téged örömödben sírni látni és átölelni… Tiszta szívemből kívánom, hogy még 50 évig ölelhesselek” – fogalmazott Rubint Réka.

Itt megnézheted a videót elejétől a végéig:

A meglepetés sikerült, így nyilatkozott róla Norbi az nlc.hu-nak: “Réka kezembe nyomott egy fotóalbumot tele képekkel, felidézve a hetvenes évek Amerikáját, egy Cadillac-formájú tortát és egy amerikai Cadillac-forgalmit…Megláttam álmaim autóját, és rögtön azt kérdeztem, hogy kibérelted? Mire Réka közölte, hogy nem, ez a tied. Térdre rogytam, és csak sírtam.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Schobert Norbi Instagram oldala)