Sokkot kapott Nagy Ő Árpa Attila, mikor meglátta, milyen állattal érkezik az egyik hölgy

Idén ősszel egy olyan híresség keresi társát ország-világ előtt, akinek érzelmes oldalát eddig csak nagyon kevesen ismerhették.

Az ország egyik legmacsóbb színész-rendezője, a sportban is sikeres Árpa Attila lesz a The Bachelor – A Nagy Ő főszereplője, aki ezúttal „holtodiglan” szeretné megtalálni élete párját.

Tudja, hogy szereplése meglepi az embereket, de egészen határozott válasza van a kétkedőknek.

– Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne?

Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok.

Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt.

Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést. – magyarázza 2022 bachelor-ja, aki a párkereső reality-t egy korszak végének is tekinti.

Attila szinte sokkot kapott, mikor meglátta, milyen állattal érkezik hozzá az egyik hölgyversenyző.

Timi ugyanis lóháton ügetett Attilához a villa elé, itt te is megnézheted a dekoratív hölgyet és a nem akármilyen jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!