Stana Alexandra is feltűnt Marics Petiék koncertjén, beszédes képek készültek! Vajon több van köztük barátságnál?

Szombat este őrületes koncertet adott Marics Peti és Valkusz Milán, azaz a VALMAR duó a Papp László Sportarénában.

Sajnos a sikert és az örömöt egy pillanatra beárnyékolta egy brutális baleset is, ami ráadásul pont Valkusz Milánnal történt.

Az énekes az egyik dal közben egy pirotechnikai szerkezet fölé hajolt, amiből pont akkor csapott fel egy lángcsóva.

Milánnak bizony a haja egy része, a szemöldöke és a szempillája is megpörkölődött, és sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Az énekes drámai képeket és egy videót is közzétett a balesetről, ha látni szeretnéd, ide kattintva megnézheted.

Természetesen a koncerten túlsúlyban voltak a boldog pillanatok, Peti és Milán is felejthetetlen élményként tarja számon a szombat estét.

A színpadra vendégművészek is érkeztek, ott volt például Pető Brúnó is, akivel Marics Peti közösen fogja vezetni a Zsákbamacska című műsort a TV2-n. Ha a másik műsorvezető párosra is kíváncsi vagy, ide kattintva kiderül.

Stana Alexandra is színpadra lépett, ő volt Peti párja a Dancing With The Stars című műsorban. Sokak szerint több is van köztük barátságnál.

Mindenesetre a táncosnő így írt az estéről közösségi oldalán: “Ez aztán tényleg olyan élmény, amit az ember soha nem felejt el! Köszönöm, hogy a részese lehettem!

Büszkék lehetünk, hogy a kis országunkban ilyen előadók vannak – olvasható a posztban.” Alexandra több képet is megosztott a koncertről. Szerinted mi van közte és Peti között? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagram oldala)