Február 1-től itt a Tigris éve, ez szinte mindent megváltoztathat 2022-ben

A kínai asztrológiában a Tigris éve hamarosan beköszönt, ugyanis 2022. február 1-től 2023. január 31-ig tart. A tigris csillagjegy az erőnek, a gonoszság kiűzésének és a bátorságnak a szimbóluma.

A kínai horoszkópban a Tigris született vezéregyéniség, ezért terveit sokszor sikerre viszi, bár a kudarc nagyon megviseli.

Elképzeléseiben nagyvonalú, a részletek kevésbé érdeklik, és szeret egyenesen a lényegre törni. Képes könnyen különbséget tenni a fontos és a jelentéktelen dolgok között.

Kevésbé érdekli a haszon, inkább egy-egy munka érdekessége és minősége vonzza.

A Tigris a tavaszt jelképező zöld színhez kapcsolódik. A zöld az új élet, a nyugalom, az enyhülés színe, és a hagyomány szerint a szerencse színe is, főleg ha a pirossal párosul.

Az égtájak közül a Tigris a kelet-északkeleti irányhoz kapcsolódik, ez viszont a pirkadat előtti órákhoz társul.

Susan Levitt asztrológus szerint izgalmas éveknek nézünk elébe, a legvadabb álmok valósággá válhatnak mind a magánéletben, mint szakmailag, és politikai és társadalmi szempontból is mozgalmas lehet 2022.

Hozzátette, a Tigris évében nincs olyan, hogy középút, a végletek uralkodnak, vannak, akiknek óriási szerencsében lesz részük, mások könnyen megégethetik magukat.

És mit jelent az, hogy a víz lesz az uralkodó elem? A víz az érzelmekhez, a kreativitáshoz köthető.

„Sokan ki tudják majd ezt aknázni, ha vállalják a kockázatot. Mindig is szakács akartál lenni? Tanulj meg főzni ebben az évben. Mindig is író akartál lenni? Iratkozz be egy tanfolyamra” – javasolta Susan Levitt az nlc.hu szemléjében.

“Az asztrológusok a 2022-es Tigris évére egy igazi hullámvasútat jósolnak, idén rengeteg örömben és sikerben lesz részünk, de sajnos nem maradnak majd el a szomorúbb, drámai pillanatok sem az életünkből.

Mivel ebben az évben a tigris a víz jegyben áll, ezért mély és tiszta, ám erőteljes és heves érzelmek törhetnek a felszínre.

A munkában sokat kell majd küzdenünk, de erőfeszítéseink meghozzák gyümölcsét, a siker pedig nem maradhat el, persze csak akkor, ha tigrisként küzdünk céljainkért” – olvashatjuk a Blikk gyűjtésében.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Kiemelt kép forrása: Getty Images)