Tóth Gabi furfangos “bosszút” forralhat Mikes Anna ellen! Nem semmi, mire készülhet!

A következő hétvégén Tina Turner emlékkoncertet tartanak, amelyen Tóth Gabi lesz az egyik vendég. Nem csoda, hogy gőzerővel készül a nagy eseményre.

Ráadásul nemcsak énekelni, fog, hanem táncolni, is, ebben pedig a Dancing With The Stars egyik profi táncosa, Bődi Dénes segít neki.

Azért nem mostani szerelme készíti fel, mert ő inkább a népiesebb vonalban van otthon. Így nyilatkozott erről Gabi:

“Az én párom a néptánc világában mozog. Egészen máshova kell helyezni a testsúlyokat, tehát azért egy kicsit másabb világ, mint a latin, de azért salsázni szoktunk. Ő tanult és tanított is szalagavatóra, úgyhogy így táncikálunk ha kell, ha nem.

Bánatban, örömben a tánc, a zene az mindig gyógyír a léleknek” – hangsúlyozta az énekesnő , aki azt is elárulta, hogy terveznek nyári táborokat szervezni közösen gyerekeknek, ahol a zenét és a táncot szeretnék közelebb vinni a fiatalokhoz.

Később Tóth Gabi még tovább magasztalta a táncot mint egyfajta lélekemelő gyógyírt: “Nagyon nagy önbizalmat ad!

Nagyon sokat tudsz befele figyelni, például nekem most azért elég nehéz időszakom volt az elmúlt fél évben, de a tánc az teljesen kipucolja a lelket.

Stresszt vezetsz le benne és kiragad ebből az egész felgyorsult világból és azt érzed, hogy itt most csak ez a jelen van” – közölte lelkendezve.

Ez még mind semmi! Azt rebesgetik, hogy Gabi annyira megszerette a táncokat, hogy idén ő is részt vesz a Dancing With The Stars című műsorban.

Ez furfangos “bosszú” lenne Mikes Anna és Krausz Gábor ellen, hiszen tavaly ők nyerték meg a táncos showműsort. Az már csak hab lenne a tortán, ha Gabi Papp Máté Bencét választaná párjául.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!