Tóth Gabi lefotózta, milyen káprázatos panoráma nyílik a csodás teraszáról: elképesztő, milyen mesés a kilátás!

Tóth Gabi még Krausz Gáborral látott neki szentendrei háza felújításának, a pár 2023-ban hónapokig dolgozott az ingatlan kicsinosításán.

Gábor is rengeteg energiát ölt a projektbe, ám ő az otthon szépségét és meghittségét csak néhány hétig elvesztette, hisz elvált Gabitól és elköltözött.

Az énekesnő azóta több képet is megosztott, melyeken a csodás otthon egy-egy részlete látható.

Érdemes megnézni, milyen remekül lett berendezve szinte az összes helyiség a szentendrei házban.

Ide kattintva láthatod, milyen ötletes és praktikus lett a konyha kialakítása.

Sőt, Gabi még a hálószobába is betekintést engedett, ha kíváncsi vagy rá, mekkora ágy van a helyiségben, ide kattintva bekukkanthatsz!

Közben az énekesnőt egy szentendrei Facebook-csoportban is “megtalálták”, egy kommentelő nem túl szívélyes módon üzent neki:

“Jesszusom! Remélem, sokszor nem találkozunk! Na, más sem hiányzott ennek a városnak” – írta a cseppet sem kedves sorokat Gabinak címezve. .

Az énekesnő ehhez képest elegánsan vágott vissza, így válaszolt a kommentelőnek: “Önt is szeretettel üdvözöljük. Ha lerobbanna a kocsija, esetleg kizárja magát a lakásából, szívesen meginvitáljuk egy finom teára vagy valami erősebbre is” – reagált Gabi.

A kilátás egyébként mesés Gabi káprázatos házából. Ezen a friss képen jól látszik, hogy a teraszról milyen fantasztikus panoráma nyílik:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)