Tóth Gabi nem bírta tovább: “Hízok 5 kilót és egy ország hiszi azt, hogy…”

Tóth Gabi részletesen leírta blogjában, hogy kislánya, Hannaróza bizony igencsak válogatós.

A csalad.hu-n vezetett naplójában elárulta, alig van olyan étel, amit megeszik: kettő jutott eszébe:

“Az élet már csak ilyen igazságtalan, én boldogan ennék, de nézd meg, hízok 5 kg-ot, és egy ország hiszi azt, hogy terhes vagyok. Az utóbbi időben többen gratuláltak a kis pocaklakóhoz.

Én ránézek egy almára és felcsúszik egy kiló, a lányom meg semmi pénzért nem akar enni.

Össz-vissz három dolog van, amit megeszik: a virsli, a rántott husi és a … aaa… nem jut eszembe a harmadik. Akkor lehet, hogy csak két dolog van, amit megeszik.

Pontosabban, amit itthon megeszik. Mert anyósoméknál még hajlandó megenni a zöldséglevest és a krumplifőzeléket, amit a papi készít. De csak ott, és csak, amit a papi készít.

Pedig mondjuk, a Krausz sem főz rosszul. Egészen ehető. Még papírja is van róla. De törpedandártábornok kisasszony még csak meg sem kóstolja.

Még azt a palacsintát sem, aminek a készítésében segített. Most komolyan, láttatok már olyan gyereket, aki segít megkenni és felgöngyölni egy nutellás palacsintát, és még csak meg sem kóstolja? Mert én nem.

Ez már csak azért is érthetetlen, mert a csokit meg imádja. Pontosabban imádná, de azt meg nem vagyok hajlandó sokat adni neki.

Csak azért ehet valamennyit, hogy ne legyen tiltott gyümölcs, de délután már semmi, mert felpörög tőle” – írta Tóth Gabi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebook oldala)