Tóth Gabi videóban vallotta be: “Van, hogy másfél hónapig nem tudok magamról és közben…

Ősszel teljesen új műsorrend veszi kezdetét a TV2 csatornáján, mind Tóth Gabi, mind pedig Krausz Gábor főműsoridőben lesz majd látható.

Az énekesnő már most szombaton szerepelni fog a Szerencsekerék VIP adásában, vasárnap este pedig indul a Sztárban Sztár Leszek, amelyben ő az egyik mester.

Hétfőtől hétköznap esténként jön a Séfek Séfe, ahol Krausz Gábor az egyik csapatkapitány. Ha kíváncsi vagy, hogy a séf mit válaszolt Tóth Gabi titkos üzenetére, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, mit árult el az ismerős Gabi és Gábor házasságáról, durva, milyen titkokról lebbentette fel a fátylat.

Tóth Gabi a TV2 kamerájának azt is bevallotta, hogy bizony a Sztárban Sztár leszek című műsor nagyon igénybe veszi a szereplőket:

„A Sztárban Sztárt kipihenni azt nem egy könnyű dolog, tehát, hogy hiába csak mondjuk egy két hetes forgatás a válogatás aztán egy pár nap, de nagyon felfokozott állapotba kerülünk.

Utána van, hogy másfél hónapig nem tudok magamról és közben nyilván megy az élet, anya vagyok, megyek koncertezni, de közben meg alig várom, amikor újra jön, mert imádom minden pillanatát” – árulta el a műsorról Gabi.

A másik mester, Majka így nyilatkozott: “Szerintem aktuális produkciók lesznek és persze nyilván lesz megint egy közönségkedvenc, mint tavaly volt a Kökény Dani.

Őt nagyon fognak szeretni és nagyon végig fogják tolni a nézők, de bízom, hogy most tőlem kerül ki az a közönségkedvenc” – hangsúlyozta Majka.

Ám ehhez Tóth Gabinak is lesz néhány szava, ugyanis szerinte idén végre ő diadalmaskodik. „Idén most annyival másabb a dolog, hogy nálam van a győztes. Igen, abszolút nálam lesz” – szögezte le Gabi.

Te mit gondolsz Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)