Várkonyi Andrea őszinte kitárulkozása: “Csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és…”

Várkonyi Andrea új könyve már kapható a könyvesboltokban. A hírt Andi is boldogan osztotta meg a közösségi oldalán.

“Véégre eljött az, amit nagyon vártam! Bár elég furcsa, szokatlan érzés a saját könyvemet a polcokon látni!

De a lényeg, hogy hétvégétől már kapható online es a nagyobb könyvesboltokban! (pár nap múlva a kisebbekben is)”  – olvasható a bejegyzésben.

A könyvben Várkonyi Andrea imponáló őszinteséggel vall saját kapcsolatáról is. Megtudhatjuk, hogy még soha nem érezte magát ilyen biztonságban senkivel, mint mostani párjával.

“Amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – tárulkozik ki a műsorvezető, majd így folytatja:

“A mostani párkapcsolatomban azt is észrevettem, hogy sokkal többször el tudom magam sírni, amikor beszélek magamról, bármilyen személyes történetemről, mert a másik olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt, amelyben érzem, hogy ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza”.

Várkonyi Andrea a könyvében azt is őszintén leírja, hogy számára mitől igazán férfias egy férfi:

“Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével.

Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján” – tudhatjuk meg Andrea soraiból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagram oldala)