Vége L.L. Junior és Dárdai Blanka románcának: kiderült, miért szakíthattak ilyen gyorsan

Minden jel arra mutat, hogy mindössze néhány hónapnyi közös élet után máris szakított L.L. Junior és jóval fiatalabb kedvese, Dárdai Blanka.

Az is kiderült, hogy mi miatt lehetett vége ilyen hamar a viharos románcnak:

Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat – nyilatkozta a Blikknek egy informátor, a pár jó ismerőse.

Korábban maga Dárdai Blanka vallott arról Lilu műsorában, hogy nehéz időszakon mennek keresztül:

“Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni.

Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját – mondta Lilunak a huszonnégy éves lány.

Úgy tűnik azonban, hogy a tégla mégsem volt elég erős. Blanka és Junior kikövették egymást a közösségi oldalakról, és Blankánál egészen novemberig visszamenőleg eltűntek a Juniorral közös képek.

A Blikk kereste az ügyben a feleket, ám Dárdai Blanka eddig nem volt elérhető, L.L. Junior pedig – bár nem cáfolta az értesüléseket – nem kívánt nyilatkozni magánélete alakulásáról.

A hangja szomorú és fáradt volt, igaz, más is gyötörte az elmúlt időszakban. Kislánya, Lilike ideiglenes elhelyezésének ügyében várta a bíróság ítélethozatalát.

Junior lapnak megerősítette: megkapta a határozatot, ám bővebben nem kívánt beszélni róla.

A Blikk szerint nem áll rosszul az ügye, mert állítólag szeptemberig – a fokozatosság elvét betartva – a kislány havonta többször is az édesapjával lehet, és nála is töltheti az éjszakát.

Itt meghallgathatod, mi mindent árult el Dárdai Blanka L.L. Juniorral való kapcsolatáról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram oldala)