Nem titok többé! Kemény és kínos igazságok minden csillagjegyről, amiket eddig takargattak a világ elől:

Minden csillagjegynek vannak olyan tulajdonságai, melyekre nem igazán büszke, és leginkább elrejtené őket a világ szeme elől. Az alábbiakban lerántjuk a leplet a negatív tulajdonságokról!

Kos

Észrevetted már, hogy az emberek kellemetlenül érzik magukat a jelenlétedben, sőt még talán pletykálnak is a hátad mögött? Mindez azért van, mert túlságosan nagy egóval rendelkezel, és néha nagyon beképzeltnek tűnsz. Egoista, vagy és független, és ezzel könnyen elmarod magad mellől a számodra fontos személyeket is. Sokszor vagy agresszív, és a vizet is hamar felkapod.

Bika

Amit te kényelmességnek hívsz, mások lustaságnak tartanak. Kényelmességed miatt sokan mondanak le társaságodról, hiszen egy idő után egyáltalán nem fognak megbízni benned. Nagyon anyagias vagy, azt hiszed, hogy pénzzel mindent meg tudsz oldani. Elvárod, hogy mindenki drága ajándékot vegyen születésnapodra, de te már nem fektetsz pénzt mások megajándékozásába.

Ikrek

Nem tudsz titkot tartani, éppen ezért soha senki nem bízza rád a legféltettebb titkait. Kíváncsi természetű vagy, és nagy előszeretettel pletykálsz, éppen ezért számos dráma zajlik körülötted. Kettős személyiség vagy, hamar változtatod a véleményed, és a hangulatod is.

Rák

Nagyon fontos szerepe van életedben az érzelmeknek, és mivel a fontosabb dolgokat is az érzelmeid alapján döntöd el, éppen ezért eléggé kiszámíthatatlan vagy. Nagyon könnyen bele lehet gázolni a lelki világodba, és akkor sokáig képes vagy tartani a haragot. Különös kötődésed van a pénzhez, állandóan spórolsz, és nem vagy hajlandó költeni még a legfontosabb dolgokra sem.

Oroszlán

A legnagyobb problémád neked is, akárcsak a Kosnak az, hogy túlságosan nagy az egód. Néha jó lenne egy kicsit leszállni a Földre, hiszen nem mindenki szereti az irányító, vezető típusú embereket. Szereted a pénzt, van is belőle elég, de néha egy kicsit jobban meg kellene fontolnod, hogy mire költesz.

Szűz

Diktátor hajlamaid vannak, szereted, ha mindig te irányíthatod a dolgokat, és embereket. Úgy kezeled az “alárendeltjeidet”, mintha a szolgáid lennének. Azt szeretnéd, ha mindenki megfelelne a te igényeidnek. Nagyon kritikus vagy, mindenben, és mindenkiben csak a tökéletességet vagy hajlandó elfogadni.

Mérleg

Azt gondolod, hogy a világ körülötted forog, eléggé beképzeltnek tűnhetsz mások számára. Ahhoz, hogy személyes érdekeidet teljesítsd képes vagy még egy kis hazugságra is. A konfliktusok teljesen kiborítanak.

Skorpió

Képes vagy arra, hogy házasságokat, és kapcsolatokat rombolj szét, ha valaki megtetszik neked, akkor azt meg is szerzed. Nagyon féltékeny típus vagy, és óriási balhékat tudsz csapni ennek következtében. Kétszínű vagy, és bosszúálló, éppen ezért nagyon sokan inkább kerülik a társaságod.

Nyilas

Túlságosan cinikus vagy, védekezésképpen soha nem mutatod meg senkinek az igazi éned. Ez a kis játszma pedig önmagad, de ismerőseid számára is nagyon fárasztó lehet. Nem vagy őszinte, kiszámíthatatlan, mogorva, és zárkózott vagy. Nehezen juthat bárki hozzád közel a vastag páncél miatt.

Bak

Pesszimista, és reményvesztett vagy, legtöbbször az élet borús oldalát látod csak. Ha valaki nem ért egyet azzal, amit te elképzelsz, akkor goromba leszel, és haragos. Ambíciós vagy, de néha már túlzásba viszed az elszántságod. Az ismerőseid nem nagyon tudják tartani a lépést törtető életformáddal.

Vízöntő

Általában te vagy a társaság középpontja, mindig te viszed a hangot. Azonban azért, hogy szórakoztasd az embereket még a törvényeket is képes vagy áthágni. Gondold jól meg, hogy mennyit ér meg neked egy kis hírnév, jobb, ha lentebb teszed egy kicsit a mércét, és szerényebb leszel.

Halak

Nem tudod kezelni a konfliktusokat, ha kényelmetlen helyzetbe kerülsz, akkor felhúzod a nyúlcipőt, és inkább tovább állsz. Sokszor a fellegek között jársz, és úgy érzed, hogy nem neked való ez a világ. Barátaid mindent megtennének érted, de te egy mély depresszióba ásod el magad, és idő kell míg onnan kimászol.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja.com)