Nostradamus öt vérfagyasztó jóslata, ami még beteljesülésre vár!

Nostradamus már életében is legendává vált, kortársai is igazi látnoknak tartották. Ez az öt megrázó jóslat vajon mikor válik valósággá?

1. Élőhalottak támadása

Eljön majd a nap, amikor az élőhalottak vagyis a zombik egy végzetes, apokaliptikus támadást intéznek a Föld ellen? Nostradamus szerint igen!

Pontos dátumot ugyan nem ad meg, hívei azonban a hetes számra és a millenniumra való utalás miatt 7000-re datálják a zombi-apokalipszist, és úgy vélik, valamilyen gyógyszer vagy kezelés váltja majd ki az élőholt állapotot.

2.  A „harmadik Antikrisztus” eljövetele

Híres négysorosaiban Nostradamus három hatalmas és zsarnoki vezérről beszél, akiket Antikrisztusnak nevez. Egyes források Nerót tartják az első ilyen zsarnoknak, ám a többségük Napóleont nevezi meg, mint első Antikrisztust.

Abban mindenki egyetért, hogy a második Adolf Hitler volt, Nostradamus még a nevét is majdnem pontosan írta le.

Hogy ki a harmadik Antikrisztus, abban megint csak vita van a szakértők között. Néhányan Szaddám Husszeinben, mások Oszama Bin Ládenben vélték felfedezni, sokan azonban úgy tartják, még nem ismerjük a jövő rettegett tömeggyilkosát.

3. A harmadik világháború

Nostradamus szerint a harmadik Antikrisztus inváziója robbantja majd ki a III. világháborút, ami 27 évig tart majd, és nukleáris fegyverekkel, illetve a végső pusztulással fenyeget.

A jóslat szerint „1999-ben az égből jön majd a terror királya, mielőtt és miután a háború uralkodik majd”. Az azóta történt események ismeretében egyesek ezt úgy magyarázzák, hogy 1999-ben kezdődtek az előkészületek, amelyek 2001. szeptember 11-ei merényletsorozathoz vezettek.

Nostradamus jövendölései azonban még sötétebb képet festenek a jövőre vonatkozóan: „az ég lángolni fog a 45. foknál. A lángok közelednek a hatalmas új városhoz”. A jövendölésben szereplő várost sokan a 45. szélességi foknál elhelyezkedő New Yorkkal azonosítják, amit az „Antikrisztus” nukleáris fegyverek bevetésével tesz majd a földdel egyenlővé.

4. Megvalósul az időutazás

Nostradamus jóslatai szerint a harmadik világháború során gyakorlatilag az egész Föld elpusztul majd, ezért túlélő tudósok egy csoportja kísérletet tesz majd arra, hogy az időben visszautazva megakadályozza a világháborút.

Ez a próbálkozás azonban Nostradamus szerint kudarcba fullad majd, és az időutazás során felszabaduló energia egy furcsa dimenzió örvényt hoz majd létre Anglia és Észak-Európa felett.

5. Az állatok beszédének megfejtése

Zárjuk a sort egy sokkal békésebb jóslattal! Nostradamus úgy gondolja, a tudomány fejlődésének köszönhetően a jövőben képesek leszünk kommunikálni az állatokkal. Ma már ez nem is tűnik olyan lehetetlennek, hiszen számos kísérlet folyik ennek megvalósítására.

John Lilly például már a 19. században megalapozta az emberek és a palackorrú delfinek közötti kommunikációt, 2014-ben pedig egy delfinkutató azt állította, hogy sikerült emberi nyelvre fordítania a delfinhangot.

Ha érdekesnek találtad, ne felejtsd el megosztani!