A cipő, amelyet viselnél, elmondja, mit gondolnak rólad a férfiak

Sokak szerint a cipő, amelyet egy nő visel, árulkodik az illető vágyairól, a lelkivilágáról és a személyiségéről is.

Válassz egyet a hat lábbeliből, és olvasd el, mit üzen rólad.

1. Az álomnő

Sokszor elmerülsz a vágyaid elérésének gondolataiban és fantáziálsz. Szereted az ünnepeket, hiszel a csodákban, ezért nem csoda, hogy a herceget várod. Kissé infantilis és naív és jó lelkű vagy. Fejlett az intuíciód, a megérzéseid segítenek abban, hogy mindig a legjobb döntéseket hozd meg. Az a fajta ember vagy aki hallgat a szívére.

2. Arisztokrata nő

Bármilyen öltözetben jól nézel ki, mindig adsz a külső megjelenésedre, okos vagy és jószívű. A férfiak kedvelnek és elhalmoznak bókokkal és ajándékokkal. Büszke és kissé arrogáns vagy, csak a minőségi dolgokat szereted, amelyek kiemelik az eleganciádat.

3. Tökéletes feleség

Te vagy a férfiak álma, jó az ízlésed, mindég ápolt és figyelmes vagy. A magabiztosságod miatt kedvelnek a körülötted élők, a férjedet pedig inspirálod. Erős és érzelmes nő vagy, mindenkiben jó benyomást keltesz. Jó háziasszony vagy, jól főzöl, vigyázol a családodra, szereted az otthonod kényelmét.

4. Szívtipró

Ismert vagy a férfiak körében, de csak egy férfi számára vagy odaadó. Nagy tekintélyű, erős nő vagy, szereted az örömöket, ezért az idődet is számodra kellemes dolgokkal töltöd. A szépséged és az intelligenciád lenyűgözi a körülötted élőket és zavarja azokat az embereket akik irigyek rád.

5. Háziasszony

Nálad jobb feleséget és féltő anyát nem igazán lehet találni. Az egoizmus nem jellemez téged. Minden szeretetedet a férjedre, a gyerekeidre, a rokonokra és a hozzád közel álló személyekre fordítod. Néha gondolj magadra is, kényeztesd magad valami új dologgal, látogass el egy szépségszalonba. Fiatalkorodban széttörték a szívedet, megsebeztek, de az idő múlásával megtanultad megkülönböztetni az embereket.

6. A múzsa

Te olyan nő vagy aki mindenkit elvarázsol már első látásra, van benned valami ami vonzza a férfiakat. Szereted a művészetet, és a természetet, mindig emelt fővel jársz, kissé rideg és zárkózott a viselkedésed az idegenekkel.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: egyazegyben)