Bikiniben mutatta meg bomba alakját a 60 éves Demi Moore: hogy lehet ennyire fiatalos?

Demi Moore 1962. november 11-én született Roswellben, Új-Mexikóban. Ez pedig azt jelenti, hogy már a 60. életévét is betöltötte.

Biológiai apja, a légierő repülője, Charles Harmon Sr. Moore születése előtt, két hónapos házasság után elhagyta akkor 18 éves anyját, Virginiát.

Amikor Moore három hónapos volt, anyja feleségül ment Dan Guyneshez, egy újsághirdetés-értékesítőhöz, aki gyakran váltott munkahelyet. Ennek következtében a család gyakran költözött.

Moore 1991-ben azt mondta: “Az apám Dan Guynes. Ő nevelt fel. Van egy férfi, akit a biológiai apámnak tartanak, akivel nem igazán vagyok kapcsolatban.

A színésznő 1981-ben debütált a filmvásznon, majd a General Hospital című szappanoperában szerepelt. A Brat Pack néven emlegetett, feltörekvő huszonéves színészekből álló csoport tagjaként a Riói románc (1984), a Szent Elmo tüze (1985) és a Mi történt az éjjel? (1986) című filmekkel alapozta meg hírnevét.

1990-ben főszerepet alakított az év legnagyobb bevételét hozó filmjében, a Ghostban, Golden Globe-jelölést szerezve. Az 1990-es évek elején feltűnt még az Egy becsületbeli ügy (1992), a Tisztességtelen ajánlat (1993) és a Zaklatás (1994) című filmekben, ezt követően igazi sztár lett belőle.

2019-ben megjelent önéletrajza a The New York Times bestsellere lett. Moore háromszor házasodott: Freddy Moore zenész, majd Bruce Willis színész felesége volt, mielőtt 2005-ben hozzáment Ashton Kutcher színészhez. Willistől három gyermeke született.

Demi Moore alakja és külseje még most is irigylésre méltó, azt persze nem tudhatjuk, hogy ebben milyen szerepe van a különböző plasztikai beavatkozásoknak.

Mindenesetre alakját még 60 évesen is meg meri mutatni bikiniben, és milyen jól teszi. Közösségi oldalán osztotta meg ezt a fotót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Demi Moore Instagram oldala)