Csobot Adél megmutatta, milyen káprázatos autója van: itt van róla az árulkodó videó!

Csobot Adél 1994. május 9-én született Aranyosgyéresen, Erdélyben. Nagykárolyban nőtt fel. Édesanyja egyedül nevelte fel.

Édesapja meghalt, amikor ő még gyerek volt. Van egy bátyja, Attila. Matematika és informatika tagozatos gimnáziumba járt.

Gyerekkora óta vonzotta a szereplés: az éneklés mellett táncolni is tanult, és színjátszókörbe is járt, illetve a modellkedést is kipróbálta.

Indult szépségversenyeken is, 2010-ben megnyerte a “Miss Nagykároly” szépségversenyt, valamint a “Miss Szatmárnémeti” szépségversenyen elnyerte a “Miss Turismo” címet. Emellett már ekkor is voltak fellépései.

2010-ben jelentkezett a Megasztár ötödik szériájába, ahol bekerült a legjobb 100 versenyző közé. 2011-ben a Csillag születik műsorba is jelentkezett, de itt nem ért el komolyabb sikert.

2012-ben szerencsét próbált az X-Faktor harmadik szériájában, ahol egészen a harmadik helyig jutott. Mentora Malek Miklós volt.

2013 áprilisában megjelent első saját dala Swing hatás címmel, majd megkapta a Kornay Mariann Művészeti Díjat. 2013 novemberében megjelent első lemeze Ami a szívemen a számon címmel. Az albumon Szenes Iván dalait dolgozták fel.

Tavaly, 2022-ben pedig ő nyerte meg a Dancing With The Stars 3. évadát, Hegyes Bertalannal.

Most megmutatta szuper kis járgányát is, ami nem más, mint egy Mini Cooper:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Csobot Adél Instagram oldala)