Itt a rég várt fotó! Kéz a kézben Krausz Gábor és Mikes Anna, boldogabbak, mint valaha!

A TV2 szuperprodukciójában, az Ázsia Expresszben nyolc kalandvágyó pár próbált szerencsét egzotikus tájak mesés vidékein.

Áprilisban többek között útnak indult Stohl András és Till Attila, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, István, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a 10 millió forintos fődíjért.

A nagy kaland először a Fülöp-szigeteken indult, majd pár hét múlva Tajvanban ért véget.

Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi kalandnak az Ázsia Expressz sztárpárjai:

a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A szereplők már hazaérkeztek, Till Attila videóban számolt be élményeiről:  Elárulta, hogy a kaland során háromszor is elsírta magát. A videót ide kattintva láthatod.

Mikes Anna és Krausz Gábor is bejelentkeztek közösségi oldalunkon, hogy immár itthon vannak.

Sőt, azóta újabb fotót is megosztottak, melyből kiderül, hogy nagyon is élvezik a jó időt, de természetesen leginkább egymás társaságát.

Nézd csak, milyen jól mutatnak együtt kéz a kézben, boldogabbak, mint valaha:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)