Kiszel Tünde lánya ország-világ előtt megmutatta, milyen káprázatos hangja van!

Hunyadi Donatellát sokan eddig csupán Kiszel Tünde lányaként ismerték, pedig saját jogán is letett már rengeteg mindent az asztalra.

“Szerettem volna kívül maradni a celeb világon. Ezt nem rossz értelemben mondom, hiszen édesanyám is ennek a része, és még nagyon sokan, akikre felnézek és szeretek. Mivel van egy modell karrierem és diplomáztam a Zeneakadémián, úgy éreztem, hogy nekem erre nincs szükségem” – mondta el a Borsnak.

Ám mégis úgy döntött, hogy elfogadja a TV2 felkérését, és ő is szerepelni fog az október 14-én induló Dancing With The Starsban.

Ide kattintva láthatod, melyik 10 hírességgel találkozhatsz a műsorban, köztük van például Krausz Gábor és Eszenyi Enikő is.

Donatella is nagyon várja már a próbákat és persze magát a műsort is.

„A saját területemen már tettem le az asztalra, mégis úgy említenek, mint Kiszel Tünde lánya. Ami nekem alapvetőn nem baj, mert ő a legcsodálatosabb anya, és nagyon szeretem őt.

Viszont pár éve megfogalmazódott bennem, hogy én így is, úgy is ismert vagyok, ebbe születtem bele, ezen változtatni nem lehet, nem is szeretnék.

De ha már így adódott, szeretnék önállóan érvényesülni” – nyilatkozta a csodaszép Donatella.

Nemrég a Szerencsekerék című műsorban azt is megmutatta, hogy milyen káprázatos hangja van! Hallgasd csak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TV2 ???? ???? ???? ???? (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!