Mindenki emlékszik Stiflerre az Amerikai Pitéből: el sem hiszed, hogy néz ki most

Az idén 47 éves Seann William Scott Legismertebb szerepe Steve Stifler volt az Amerikai Pite filmsorozatban, 1999 és 2012 között.

Emellett olyan filmekben szerepelt, mint a Végső állomás (2000), a Cool túra (2000), a Hé haver, hol a kocsim? (2000), az Evolúció (2001), Az Amazonas kincse (2003), a Hazárd megye lordjai (2005), a Példátlan példaképek (2008), a Két kopper (2010) és a Baromi őrjárat 2. (2018)

Seann William Scott a minnesotai Cottage Groveban született. Édesanyja Patricia Ann Scott háztartásbeli, édesapja William Frank Scott gyári munkás.

Hét testvére közül ő a legfiatalabb. A Park Középiskolában végzett, ahol az egyetemi futball- és kosárlabda csapatok tagja is volt.

A színészi karrierje előtt dolgozott állatkertben, edzőteremben, raktárban és végül egy moziban. Eleinte reklámfilmekben szerepelt, majd feltűnt a Unhappily Ever After című szituációs komédia egy epizódjában.

1999-ben bekerült Paul Weitz rendező kiszemeltjei közé az Amerikai pite stábjába. Az ártatlanságuk elvesztésén munkálkodó fiatalok mellett Scott a bulihuligánt, Stiflert alakította, ezzel pedig egy csapásra nagyon népszerű lett!

Interjúkban Scott ritkán beszél magánéletéről. 2019 szeptemberében házasságot kötött Olivia Korenberggel. Van egy Dude („Haver”) nevű kutyája.

24 évvel az Amerikai Pite első része után így néz ki a színész. Kicsit jobban megférfiasodott, de tekintete még mindig nagyon csibészes. Egykor és most:

Közösségi oldalán számtalan képet találni róla:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sean william scott (@iamseanwilliamscott) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!