Mit vettél észre elsőként a 3 közül: rávilágít, milyen vagy másokkal és hogyan teheted könnyebbé az életed

Az, amit először megpillantottál ezen a különleges képen, több dologra is választ adhat személyiségeddel, lelked rejtett titkaival kapcsolatban.

Attól függően, hogy mi volt az, amire először felfigyeltél, olvasd el a hozzá tartozó néhány mondatos jellemzést:

Kislány

Személyes varázsod az, amire környezetedben a legtöbben irigykednek. Már csupán egy pillantásoddal is képes vagy levenni az embereket a lábukról. Könnyed vagy, ám bizony néha felületes is. Néha nem ártana a felszín mögé nézned és több figyelmet szentelni a fontos dolgoknak.

Koponya

Kimagasló érzelmi intelligenciával rendelkezel. Nagyon odafigyelsz másokra, meghallgatod őket is igyekszel is segíteni nekik. Néha azért jobban oda kéne figyelned magadra is, és ne vegyél mindent véresen komolyan. Találj időt az élet örömeire. Engedd el magad és élvezd a jó dolgokat.

Háttér

Tele vagy szenvedéllyel, alkotó energiával és kiváló a humorod. A társaságban te vagy a középpontban, ennek ellenére másokra is oda tudsz figyelni. Mindenki irigyli, hogy sosem fáradsz el és számodra a pohár mindig félig tele van. Néha azért lassíts le, állj meg és szentelj időt a tested és a lelked regenerálódására.

Oszd meg másokkal is!