Őrület, hol fog fellépni Ördög Nóra 11 éves lánya, Nánási Mici! Videón, milyen ügyes légtornász!

Kiderült, hogy Ördög Nóra 11 éves kislánya, Nánási Mici elképesztően ügyes légtornász. A TV2 kamerái előtt is bemutatta, mire képes:

“Már nem csak az én elfogult anyai szívem mondja, hogy ő ebben ügyes és tehetséges, hanem ezt objektíven is visszajelzik kívülről” – lelkendezett a büszke anyuka.

Nem is csoda, hiszen Mici lánya – fiatal kora ellenére – elképesztő mutatványokra képes.

“Eleve nem vagyok egy félős típus, és így soha nem féltem, hogy bármi történik, mert tudom, hogy szivacs van alattam és  úgy érzem, megvannak bennem azok a reflexek, hogy megfogom az anyagot, hogy ha úgy érzem, hogy nem megy” – közölte az ifjú tehetség.

Micit természetesen egy profi légtornatanár is segíti, Vincze Tünde így mesélt tanítványáról: “Ez egy nagyon nehéz produkció, mivel a saját testsúlyával dolgozik, és ha csak egyvalamit rosszul teker be, akkor tompítás nélkül esik le, mert itt nincs kibiztosítva.

Bármi megtörténhet, ha csak egy picit nem figyelsz oda”  – hangsúlyozta Tünde, aki szerint Mici született artista.

Ördög Nóra persze alig mer odanézni Mici hajmeresztő mutatványainál, ami érthető is. “Nem nagyon lehet megszokni, hogy a Mici ilyen veszélyes dolgokat csinál a magasban” – mondta aggódva.

Mici és mestere ezen a hétvégén légtornász-versenyre készül, ami a nem akármilyen helyszínen, a Fővárosi Nagycirkuszban lesz.

“Ez egy óriási lépés, hogy ő a cirkuszban, közönség előtt megmutathatja, hogy mit tud. Azt látom, hogy van is erre igénye és vágya, tehát nem szégyenlős. Nagyon szeretné, hogy sokan lássák, hogy ő milyen ügyes” – mondta büszkén Nóri.

Itt te is láthatod, milyen ügyes Mici:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!