Már 30 millióval olcsóbban kínálják Reviczky Gábor medencés luxusházát: videón a csodás otthon

A 75 éves, Nemzet Színésze díjjal kitűntetett művész az Üvegtigrisből ismert Gaben szerepébe bújva tette közhírré a videomegosztón, hogy eladósorba került az ingatlan.

“A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát. Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel” – olvasható a hirdetésben.

Az ingatlan.com-on is elérhető hirdetés alapján a 276 négyzetméteres ingatlan háromszintes, hat plusz egy szobás. A 650 négyzetméteres telken medence is helyet kapott.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész otthona közel kilenc éven át épült, nemrég teljes felújításon esett át.

A videóban több felvétel is látható a ráckevei házról, amit a színész felesége rendezett be, és amit luxuskategóriássá tesz, hogy egy szép, kerek úszómedence is tartozik hozzá.

Mivel a házat nemrég újították fel, így az árát először 159 millió forintra taksálták. Ám nem igazán lehetett rá komoly érdeklődő, mert néhány napja komoly engedményt tettek. Már 30 millió Ft-tal olcsóban kínálják az ingatlant.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Reviczky Gábor miért válik meg otthonától, amit szinte rajongásig szeretett.

A rövid, frappáns, ám csúnya beszédet is tartalmazó videót a házról itt tudod megnézni.

Szerinted milyen? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben – őőő, izé a Reviczky család – otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com – ot választotta ???? Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát ???? Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel ???? Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com – ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up – Official Sound Studio

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!