Új képein egyetlen gramm festéket sem tett magára Berki Mazsi: most mindenki láthatja sminkben és smink nélkül is

Érdekes kísérletre vállalkozott Berki Mazsi. Kedvenc sminkesétől, Erdős Katától kért egy egyszerű, de nagyszerű sminket egy fontos alkalomra.

Ebben eddig semmi rendkívüli nem lenne, de Mazsi arra is hajlandó volt, hogy megmutassa a különbséget: milyen amikor egy grammnyi sminket nem visel és milyen, amikor teljes sminkben látható.

Mazsi megkérdezte közösségi oldalának követőit, hogy nekik melyik tetszik jobban, a festett vagy a festetlen Mazsi. A kommentelők többsége nagyon dicsérte a sminket, ami szerintünk is kiváló lett, ám azon a véleményen volt, hogy Mazsi annyira gyönyörű, hogy a hétköznapokon nyugodtan választhatja a természetes, sminktelen létet is.

Meg is mutatjuk nektek a képeket, hogy ti is eldönthessétek, nektek melyik verzió jön be jobban: ha van kedvetek, írjátok meg a véleményeteket kommentben, kíváncsiak vagyunk rá, hogy melyik változat lesz a nyerő.

View this post on Instagram

Sminkkel vagy smink nélkül? ? Kata barátnőm, @kata_erdos_mua az egyik randinkra készítette ezt az egyszerű, de nagyszerű sminket. Nő létemre, abszolút nem mozgok otthonosan ebben a szakmában, így mindig profikra bízom inkább magam ☺️ Katàt több, mint egy éve ismertem meg és a munka kapcsolatból nagyon jó baràtság forrta ki magát! Ma már nem csak sminkelni járok hozzá, hanem kávèzni és csacsogni az élet nagy dolgairól! Sőt még nyaralni is együtt járunk ☺️? Na de most hoztam Nektek előtte-utána képeket, ha lapoztok meg is nézhetitek őket! Nektek hogy tetszik? ?☺️? #reklamnakminosulotartalom #friends #smile #mua #makeup #happy #boldogvagyok #nemtudoksminkelni #hacikihanem

A post shared by Berki Renáta (@berkimazsi) on

Itt vannak a képek, amik alapján könnyű elvégezni az összehasonlítást:

Lehet választani. Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!