VV Kingával óriásit fordult a világ: sötétre festette haját, megszületett kisfia és rátalált a szerelem is: ő az új párja

VV Kinga, azaz Kutai Kinga a valóságshow-sorozat ötödik évadában szerepelt, és se veled-se nélküled kapcsolatban volt a műsor alatt a későbbi győztes, nagy taktikus VV Attilával.

Kinga a műsor után nem használta ki ismertségét, nem hajszolta a bulvárt. Néhány éve pedig óriásit fordult vele a világ: megszületett kisfia, az anyaság pedig a legjobbat hozta ki belőle. Szőke haját is jóval sötétebb színűre változtatta.

Beni, a kisfia mindennél fontosabb számára, aki, bár hallássérülten született, egy hallókészüléknek és egy műtétnek köszönhetően most már hall, és lehet vele kommunikálni.

(Kép: Instagram)

Kinga eddig nem is nagyon ismerkedett, hiszen a gyermeknevelés szinte minden idejét lefoglalta, új párjával, Huszty Dániel labdarúgóval azonban olyan jól kijönnek, hogy a férfit már családjának és kisfiának is bemutatta.

A kisfiú is elfogadta Danit, úgyhogy Kinga különösen boldog:

(Kép: Instagram)

(Kép: Instagram, Huszák Dorina)

További sok boldogságot kívánunk az egész családnak! A Blikkben egyébként egy hosszú és érdekes interjút olvashatsz Kingával.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!