Ez a kedves ápoló minden elismerést megérdemel: a betegek azt mondják róla, ő egy angyal a Mennyországból

Az ágyhoz kötött állapot nem könnyű dolog. Különösen megviselő dolog a kórház falai között kiszolgáltatott állapotban lenni. Érthető, ha a betegek szívesebben maradnak a saját környezetükben. Már egy átlagos vasárnap délutáni pihenés is sokszor unalmassá válhat, de hetekig vagy hónapokig a kórházban lenni egyáltalán nem könnyű. Azonban van egy kórház, ahol sokkal gyorsabban telik az idő.

Nos, ha történetesen egy kórházi ágyon találod majd magad, és Jared Axen ápoló ott lesz melletted, akkor egy különös élményben lesz részed. Ez a fiatal férfi ápolókén dolgozik egy kaliforniai kórházban és megtalálta a módját annak, hogyan használhatja fel tehetségét.

Jared nemcsak a szokásos ápolói munkáját végzi el, hanem naponta bemegy a betegekhez és gyönyörű hangjával megnyugtatja őket, énekel nekik. A betegek és a társai “Éneklő Ápolónak” hívják és gyakran azt is mondogatják, hogy “egy igazi Angyal a Mennyországból”. Az angyali hangjával örömet okoz a betegeknek, akik nemritkán el is sírják magukat.

Óriási elismerést érdemel Jared, hiszen boldogságot hoz az emberek életébe. Nézd meg ezt a megható videót és írd meg a véleményed erről! Nem lenne jó, ha minden kórházban lenne egy ilyen kedves ápoló, mint Jared?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: buzzblog)