Ambrus Attila megrázó szavai minket is szíven ütöttek: “Nem tudom, milyen az, ha az embernek van anyja”

A Tegnapi Farm VIP adás bővelkedett váratlan fordulatokban és megható pillanatokban. Noha Závodi Marcinak kellett volna elhagynia a piros csapatot, Szögeczki Ági szót kért, és könnyek között vallotta be csapattársainak, mennyire hiányzik neki a kisfia.

Ezért feladta a versenyt, Marci pedig maradhatott. Ági megható, anyai vallomását Ambrus Attila sem bírta ki könnyek nélkül, majd drámai részletet mesélt el saját gyerekkoráról:

“Engem az édesanyám otthagyott másfél évesen. Így nem tudom, milyen az, ha az embernek van anyja. Éppen ezért egy óriási emberi tartásra utal az, hogy ő lemond mindenről és a gyerekét választja.

Én nem voltam ilyen helyzetben” – mondta szomorúan Ambrus Attila, aki azt hitte, hogyha Szögeczki Ági ottmarad velük, akkor az számára egy picivel jobb lesz, de ebben tévedett.

A Viszkis című filmből is kiderül, hogy Ambrusnak valóban nem volt könnyű gyerekkora egy erdélyi kis faluban, mert miután édesanyja elhagyta és az apja verte, a nagymamája nevelte őt 10 éves koráig, annak halála után egyik apai nagynénje vette pártfogásba. Utána jöttek a javítóintézetek és a munkatáborok, végül pedig a Magyarországra szökés.

Ambrus Attila súlyos és fontos mondatait itt tudod meghallgatni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!