50 kilót fogyott Fásy Zsüliett! Az aprócska bőrnadrág alig takart valamit formás lábaiból!

“A cukros üdítők és energiaitalok rabja voltam. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem.

Közben persze ügyelek, hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem. Ünnepnapokon egy korty alkohol vagy egy kis édesség is belefér” – mondta korábban Fásy Zsüliett.

Az utóbbi 5 évben Zsüliett több mint 50 kilótól szabadult meg, amihez az új étrend mellett a sport is nagyban hozzásegítette:

Hetente kétszer-háromszor edz, leginkább az ellipszistrénert szereti, amin átlagban 40 percet szokott tekerni.

Fásy Zsüliett rendkívül tudatosan kezdett hozzá fogyókúrájához évekkel ezelőtt. Nem akart semmit elsietni, tudta, hogy a hosszú távú sikerhez idő kell.

Ráadásul úgy sikerült lefogynia, hogy közben nem sanyargatta önmagát. Csupán elhagyta a cukros üdítőket és energiaitalokat, a kenyérféléket és péksüteményeket, illetve egészségesebben táplálkozik.

Kedvenceiről se kellett lemondania, csak kisebb adagokban fogyasztja azokat az ételeket, amiket nagyon szeret. Zsüliettnél a mértékletesség a lényeg. Könnyebb ételeket választ, de azért sok jó ízzel főz.

Szerinte úgy lehet jól fogyni, vagyis életmódot váltani, hogy megmaradjanak a kedvenc ízek, csak kicsi adagok legyenek, és igyekezni kell kisebb kalóriát tartalmazóra felcserélni a nehéz ételeket.

Fásy Zsüliett már bátran felvehet rövidebb ruhadarabokat is, mint például a képen látható aprócska bőrnadrág:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Fásy Zsüliett Facebook oldala)