A közel 2 méter magas nőnek majdnem 20 centis a nyaka: videón mutatkozik be a cseppet sem átlagos hölgy

Ennek a 25 éves ukrán nőnek, Liudmillának közel 20 centi hosszúra nyúlt a nyaka, egészen pontosan 17,78 centi a hosszúsága.

A lány egy ritka genetikai rendellenességgel, a Marfan-szindrómával született, aminek következtében végtagjai rendellenesen megnyúltak, gerince elgyengült – írta a Daily Motion.

Liudmilla 11 évesen indult gyors és drasztikus növekedésnek, a csontjai is elvékonyodtak. Hogy kiküszöböljék a nagyobb bajt, rendszeresen kell járnia endokrinológushoz.

A most 25 éves hölgy kezdetben szégyellte külsejét, de mára már megbékélt vele.

16 éves koráig nem nagyon szeretett emberek közé menni, egy kamasznak amúgy is gondjai szoktak lenni a külsejével.

Akkor azonban egy fordulópont következett be: A lány elfogadta magát és nem zavarja, hogy majdnem három fejjel magasabb, mint a többi ember. Így nyilatkozott a témában:

“Sokáig szégyelltem a külsőmet, de aztán pár évvel ezelőtt jött egy fordulópont: azóta azt gondolom, ez igenis menő. Már nem zavar az sem, hogy mindenkinél három fejjel magasabb vagyok, legalább létra nélkül tudom letörölni a szekrény tetejét” – mesélte viccesen Liudmilla.

Liudmilla testvére, Tamara nem szenved hasonló betegségben, de ő tökéletesen elfogadta testvérét olyannak, amilyen. Nem csoda hát, hogy Liudmilla arra is nagyon büszke, milyen szerető családja van:

“Büszke vagyok arra is, hogy gyermekkorom óta ilyen harmonikus családunk van, és úgy érzem, most is egyre közelebb kerülünk egymáshoz” – mondta boldogan a lány. Itt megnézhetsz róla egy kisfilmet is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!