A szeánsz után teljesen felépült VV Anett, már csavarok sincsenek a testében! Bikiniben mutatta meg, micsoda alakja van!

VV Anett élete legszörnyűbb helyzetébe került egy rosszul sikerült szeánsz után. Csak azon múlt az élete, hogy egy földműves rátalált és kórházba vitte, hiszen többszörös csonttöréseket szenvedett.

Arról pedig, mi történt vele a baleset után, így mesélt: “Hoztam egy rossz döntést, annak lett egy rossz következménye, de utána velem csak jó dolgok történtek, amikért csak hálát adhatok.

Éltem az életemet, és ez kizökkentett engem a mókuskerékből, és olyan dolgok történtek velem, amiket soha az életben nem tettem volna meg” – kezdte Béres Anett, majd beszélt megmentőjéről is, aki rátalált a szőlőföldön. Elment hozzá, hogy megköszönje, hogy megmentette az életét.

VV Anett nemrég megrázó részletességgel mesélt az elhíresült szeánszról és az azt követő történésekről Palik László műsorában:

„Abban a 24 órában nagyon sokszor azt gondoltam, hogy nem vagyok életben. Amit ott átélek, a halál után történik. Volt olyan pont, amikor néha még azt hittem, hogy életben vagyok.

Ám akkor is azt gondoltam, hogy nekem annyi, meg fogok halni, nem láttam rá esélyt, hogy megtalálnak.”

„Annyit tudtam mozogni, csak kúszni, mert ugyebár nem tudtam felállni, mert összecsuklottam. Mindig épp amerre a nap volt, melegem volt, vagy nem volt meleg. Július közepe volt, úgyhogy elég erős napsütés volt.

Négykézláb tudtam kúszni ilyen két méteres körzeteket” – árulta el Anett, aki úgy érzi, azzal, hogy végül megmenekült, egy új életet kapott.

Mostanra már teljesen felépült, közel 2 évig tartó gyógyulása után a csavarokat is kivették a testéből. Újra csodás alakja van:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Béres Anett (@anettberes_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Béres Anett Instagram oldala)