A TV2 16 gyönyörű modellje döbbenetesen pazar villába költözhetett be. A lányok alig hittek a szemüknek!

24 amerikai és 17 német szezon után hazánkba érkezett a világ egyik legsikeresebb formátuma, a Next Top Model Hungary.

A vasárnap sugárzott, első adásból kiderült, kik azok a lányok, akik szépségük mellett rátermettségükkel és izgalmas személyiségükkel meggyőzték a műsor szakmai zsűrijét.

Tizenhat lány ezzel egy lépéssel közelebb került az álmához, és beköltözhetett a NTMH luxusvillájába, ami a verseny alatt a jelentkezők otthona lesz.

A sikerért meg kell küzdeni, ezt jól tudja a zsűri, Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is, így garantáltan nem lesz könnyű dolga annak a lánynak, aki a műsor legjobbja szeretne lenni.

Az áhított topmodell karrier mesésnek és csillogónak tűnik, de rengeteg kihívást és embert próbáló feladatot rejt. A szépség mondhatni alapfeltétel, ezen túl annak, aki a legjobb akar lenni, minden kitartására, erejére, alkalmazkodóképességére szüksége lesz a verseny során.

A lányoknak nem csak az olykor extrém körülmények között zajló fotózások jelentik a kihívást, egymással, legbelsőbb félelmeikkel, az együttélés nehézségeivel és nem kevésszer a saját múltból visszaköszönő traumáikkal is meg kell küzdeniük a top modellé válás útján a kamerák kereszttüzében.

A versenyzőket ezen az úton a szakmai zsűri mellett számos, a divat világában már bizonyított szakember segíti majd, hogy legjobb formájukat nyújtsák. Többek között Kiss Márk, a Next Top Model Hungary divattervezője és stylistja, aki öltöztette már Palvin Barbarát és Mihalik Enikőt is.

A hölgyekre földön, vízen, levegőben, havas hegycsúcsok között vagy épp napfényes tengerparton is feladat vár, sem ők, sem a képernyő előtt ülő nézők nem fognak unatkozni a műsor során” – derül ki a TV2 közleményéből.

A vasárnapi műsor végén az is kiderült, milyen szemkápráztatóan pazar villába költözhettek be a versenyzők. A kilátás is egészen pazar. Íme a videó:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!