Brutális népharag zúdult Berki Mazsira utazása miatt: “Balin gyászolsz, te f*reg?” “Mi van azzal, hogy…”

Mi is megírtuk, hogy Berki Mazsi kislányával a festői szépségű Bali szigetére utazott, hogy testileg-lelkileg feltöltődhessen.

Mostani videójában egy meglepő titokról is vallott, ezt ide kattintva láthatod.

Legfrissebb posztjában pedig így ír: “Van amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik.

Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj. De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj.

Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani.

Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen” – írja közösségi oldalán az özvegy.

Igen ám, de a kommentelők egy része nem igazán tudja megemészteni, hogy Mazsi alig másfél hónappal Berki Krisztián halála után Balin nyaral.

A promotions.hu kigyűjtött néhány durva kommentet, egyik cifrább, mint a másik:

“Miért????? Miért teszed közzé “mérhetetlen “fájdalmad???? Végy példát Benedek Tibor özvegyetől aki némán, összetört szívvel próbál “túlélni”!!!! Vajna Timike kettő, szép képeken, “kisirt” szemmel tengerparton haldoklunk…”

„Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el! Max 1 hónap? és már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat) Mindenki más….de azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele…”

„Balin gyászolsz te f*reg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös francból van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!