Csősz Bogi bevallotta, mennyit kellett nélkülöznie gyerekként: “Nem volt sem áram, sem…”

Csősz Bogi saját vállalkozása és exférje révén is a milliomosok életét éli, ám ezért keményen meg kellett küzdenie.

Palik László műsorában mesélt arról, gyerekként milyen szegénységben élt Erdélyben:

„Gyerekként soha nem volt elég pénzünk, a családban is próbáltam motiválni a szüleimet… Elképesztő koncepcióim voltak arról, mi jó és mi rossz”.

„A pénzt forgatni kell, ha valaki visszatartja, abból óriási infláció lesz. Az, hogy a pénzt költeni kell, befektetni, mindig bennem volt.

Nem állhat otthon, ne tegyük a párna alá. Ne gyűjtögessük, mert elértéktelenedik” – kezdte Bogi, majd így folytatta:

“Végigéltem Romániában sok mindent, 1989-et is, akkor nem volt sem áram, sem fűtés, sem meleg víz. Gyerekként nagyon komoly dolgokat megéltem, pont ez az erő van bennem, hogy nem tudok elkeseredni” – mesélte, majd áttért mostani életére, beszélt a Törökországban, férje mellett töltött évekről is:

„Volt vállalkozásom kint is. Megtanultam a török nyelvet, egyetemre jártam. Nem a férjem tanított törökre, mi egymás közt a mai napig angolul beszélünk.

Neki is nagyon jó az angolja, Amerikában, Bostonban tanult. Amikor találkoztunk, úgy volt vele, hogy én vagyok az a nő, akit elképzelt, az intelligenciám miatt szeretett belém. Tudatos volt abban, hogy kit szeretne” – árulta el Bogi, exférjéről pedig az alábbiakat mondta:

„Sokat utaztunk, közös hobbijaink voltak, jó társa voltam a munkájában. Tudtam olyan feleség lenni, aki jól tudott beszélgetni politikusokkal is, hiszen harminc országban dolgoztak egyszerre.

Sokszor nem is volt otthon. Én megcsináltam a saját török vállalkozásomat, azt nyomtam évekig, közben hazajártam forgatni. Ő szerette, hogy a médiában vagyok, hogy szeretek kifelé élni, ami nagyon fontos volt”.

Itt a teljes beszélgetést meghallgathatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!